Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuringen van woonhuis of bedrijfspand

Seivda Advies is als bouwkundig specialist inzetbaar voor de keuring van uw woonhuis, bedrijfspand of instellingshuisvesting. We bieden u een professioneel uitgevoerde keuring waarna u een deskundig en meer dan compleet keuringsrapport ontvangt dat begrijpelijk geschreven is.

Toegevoegde waarde

Wij zorgen er altijd voor dat de keuring een absolute meerwaarde heeft voor u. Die meerwaarde is gegarandeerd omdat we u duidelijkheid, zekerheid en onderbouwing bieden in het verdere proces van onderhandelen, opleveren, afhandelen of krediet aanvragen.
Bij de verkoop van uw huis kan het keuringsrapport bijvoorbeeld de waarde van het huis bewijzen en het is een sterk instrument om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Anderzijds biedt Seivda Advies kopers of huurders bijvoorbeeld zekerheid over de bouwkundige kwaliteit van een gebouw, eventuele gebreken en toekomstige onderhoudskosten.
 

Uw keuring is ons specialisme

Wij zijn een veelzijdig en gespecialiseerd adviesbureau dat alle gangbare en nodige keuringen kan verrichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
✓ Aankoopkeuring met NHG rapport (incl. kosten indicatie);
✓ Verkoopkeuring (inclusief kosten indicatie);
✓ Opleveringkeuring;
✓ Onderhoudskeuring;
✓ Nul meting.