Bouwkundige keuring Waalwijk
Uw bouwkundige keuring in Waalwijk Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik is in goede handen bij SEIVDAADVIES. Als ervaren bouwkundig adviseur kunnen we klanten een waardevolle bouwkundige keuring bieden in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en Waspik. Zo brengen we duidelijkheid en zekerheid in het besluitvormingsproces rond de verkoop of aankoop van gebouwde objecten zoals woonhuizen, bedrijfspanden en de huisvesting van instellingen.

Laat gerust een bouwkundige keuring in Waalwijk uitvoeren om inzicht te krijgen in de feitelijke kwaliteit van uw gebouw. Als u bijvoorbeeld uw huis gaat verkopen dan is het keuringsrapport van SEIVDA een instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Kopers hebben overigens ook een onderzoekplicht en kunnen gedoe achteraf voorkomen door eraan te voldoen. SEIVDAADVIES komt op afspraak naar het gebouw in kwestie om een grondige visuele bouwkundige inspectie uit te voeren. Vervolgens ontvangt u in begrijpelijke taal een uitvoerig rapport over de bouwkundige kwaliteit met daarbij een indicatie van te verwachten onderhoudskosten.

Met SEIVDAADVIES bent u verzekerd van een uiterst deskundige bouwkundige keuring in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand of Waspik. Via de gegevens op onze contactpagina kunt u een keuringsafspraak maken of een maatwerk offerte aanvragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten