Bouwkundig rapport Waalwijk
Een bouwkundig rapport voor een gebouw in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand of Waspik biedt zekerheid aan de betrokkenen die willen kopen of juist verkopen. SEIVDAADVIES biedt zo’n bouwkundig rapport in Waalwijk en omgeving aan en verricht ook andere relevante bouwtechnische keuringen. SEIVDAADVIES werkt voor eigenaren van een woonhuis en makelaars, maar ook voor bedrijven en instellingen en we kunnen voor hen alle belangrijke adviesrapporten en keuringen op bouwkundig gebied verzorgen.

De eerste fase van een bouwkundig rapport voor een gebouw in bijvoorbeeld Waalwijk bestaat uit een grondig visueel onderzoek op locatie en daarbij wordt aan de hand van een groot aantal criteria de bouwtechnische kwaliteit beoordeeld. De inspecteur kijkt bijvoorbeeld naar dakconstructie, sanitaire ruimtes, wanden, plafonds, leidingwerk en technische installaties. Daarna volgt in de tweede fase pas het daadwerkelijke rapport: een uitgebreid en deskundig keuringsrapport dat voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Het toont de werkelijke waarde op basis van bouwtechnische constateringen, zet gebreken op een rij en bevat een indicatie van de eventuele onderhoudskosten en herstelkosten.

SEIVDAADVIES is het gespecialiseerde adviesbureau voor het opstellen van een bouwkundig rapport en werkt in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik en omgeving. Neem gerust contact op om SEIVDAADVIES uw gebouw te laten keuren.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten