Bouwkundige keuring Breda
Uw bouwkundige keuring in Breda en omgeving is bij SEIVDAADVIES in professionele handen. Als bouwtechnisch adviseur met veel ervaring kunnen we opdrachtgevers een waardevolle bouwkundige keuring bieden in Breda, Oosterhout, Dongen, Terheijden en Teteringen. Daarmee brengen we transparantie en een zekere basis in het besluitvormingsproces bij de aankoop of verkoop van gebouwen als bedrijfspanden, woningen en de huisvesting van instellingen.

Laat SEIVDAADVIES gerust een bouwkundige keuring in Breda uitvoeren om absolute duidelijkheid te krijgen over de exacte kwaliteit van het pand. Als u bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand gaat verkopen dan is onze bouwtechnische rapportage een handig instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Kopers hebben trouwens ook een onderzoekplicht en hebben daarom met de bouwtechnische rapportage een sterk instrument in handen. SEIVDAADVIES keurt het gebouw in kwestie door het aan een grondige visuele bouwkundige inspectie te onderwerpen. Vervolgens ontvangt u snel en in begrijpelijke taal een uitvoerig rapport over de bouwkundige kwaliteit met daarbij een indicatie van te verwachten onderhoudskosten.

Met SEIVDAADVIES ontvangt u gegarandeerd een bruikbare en waardevolle bouwkundige keuring in Breda, Oosterhout, Dongen, Terheijden en Teteringen. Via de gegevens op onze contactpagina kunnen geïnteresseerden een afspraak maken voor de bouwkundige inspectie of meer informatie opvragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten