Bouwkundig rapport Heusden
SEIVDAADVIES kan als bouwkundig expertisecentrum uw eerste aanspreekpunt zijn voor bouwkundige kwesties, bijvoorbeeld als u een bouwkundig rapport wenst voor een gebouw in Heusden, Drunen, Vlijmen, Elshout of Nieuwkuijk. Daarnaast bieden we advies op het gebied van het energielabel, taxaties voor woningen en bedrijfspanden, en we helpen klanten met overige vraagstukken op bouwtechnisch gebied.

SEIVDA is het woord advies, maar dan achterstevoren geschreven. Daarmee benadrukken we dat er twee richtingen zijn in het werk dat we doen. We luisteren eerst dus altijd goed naar de wensen en voorkeuren van klanten en zullen er daarna alles aan doen om ze waar te maken. Voor het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Heusden betekent die filosofie dat we een afspraak maken als u dat uitkomt en dat we het rapport op zo’n manier uitwerken waardoor u er echt iets aan heeft.

Ons bouwkundig rapport voor een gebouw in Heusden, Drunen, Vlijmen, Elshout of Nieuwkuijk kan een belangrijk hulpmiddel zijn waarmee de verkopende partij de waarde rechtvaardigt door middel van de bouwkundige staat. We kunnen ook een bouwkundig rapport maken in bijvoorbeeld Heusden zodat de aankopende partij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Alle betrokkenen mogen contact opnemen voor een keuringsafspraak en een deskundig rapport dat zijn meerwaarde bewijst.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten