Bouwkundig rapport

Bouwkundig rapport

SEIVDAADVIES is uw specialist en partner voor keuringen, begeleiding op bouwtechnisch gebied of voor een bouwkundig rapport. Als keurings- en adviesbureau met tientallen jaren ervaring ondersteunen we particulieren, bedrijven en instellingen met waardevolle informatie bij ontwikkelingen die vaak grote financiële en praktische gevolgen hebben.

Wij stellen graag een bouwkundig rapport voor u op. Dit kunt u bijvoorbeeld laten doen als u van plan bent een huis te kopen. Het is dan verstandig om het huis van te voren te laten inspecteren op gebreken. Dit is erg belangrijk, want in veel gevallen zijn niet alle gebreken meteen zichtbaar. In een bouwkundig rapport wordt de bouwtechnische staat van de woning weergegeven. Dit rapport kunt u gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs.

Ook als verkoper van een huis of bedrijfspand kunt u een bouwkundig rapport op laten stellen. De aanwezigheid van een bouwkundig rapport geeft de toekomstig koper zekerheid en vertrouwen in de woning. Op die manier kunt u het verkoopproces versnellen.

SEIVDA is van achter naar voor te lezen als het woord ‘advies’, en dat is geen toeval. Daarmee benadrukken we dat er twee richtingen zijn in ons werk, bijvoorbeeld bij uw bouwkundig rapport. Het advieswerk, bestaande uit de overdracht van waardevolle kennis en ervaring in uw richting, volgt pas nadat we nauwkeurig naar uw informatie hebben geluisterd. SEIVDAADVIES luistert dus eerst altijd actief naar uw voorkeuren en doelen zodat we een maatwerk bouwkundig rapport kunnen bieden. Verder luisteren we tijdens het locatie bezoek ook goed naar uw gebouw, figuurlijk gesproken natuurlijk. Zo ontdekken we beter dan anderen de werkelijke waarde en mogelijke gebreken en kunnen we een raadzame kostenindicatie verwerken in het bouwkundig rapport.

U mag van ons professionele dienstverlening verwachten die is onderlegd met ervaring, officiële certificering en een persoonlijke benadering. Om daarvan gebruik te maken mag u contact opnemen via de gegevens op de contactpagina.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten