Bouwkundig rapport Breda
SEIVDAADVIES is als bouwkundig expertisecentrum uw eerste aanspreekpunt voor bouwkundige kwesties, bijvoorbeeld als u een bouwkundig rapport wenst voor een gebouw in Breda, Oosterhout, Dongen, Terheijden of Teteringen. Verder bieden we ook advies op het gebied van het energielabel, taxaties voor woningen en bedrijfspanden, en we helpen klanten met overige vraagstukken op bouwtechnisch vlak.

SEIVDA is het woord advies, alleen dan is het woord achterstevoren genoteerd. Daarmee benadrukt SEIVDAADVIES dat er twee richtingen zijn in het werk dat we doen. We luisteren eerst dus altijd nauwlettend naar de wensen en voorkeuren van klanten en zullen er daarna alles aan doen om er professioneel op in te gaan. Voor het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Breda betekent die filosofie dat we een afspraak maken wanneer u dat het beste uitkomt en dat we het rapport op zo’n manier uitwerken waardoor het een echte meerwaarde is.

Ons bouwkundig rapport voor een gebouw in Breda, Oosterhout, Dongen, Terheijden of Teteringen kan een belangrijk onderhandelinstrument zijn waarmee de verkopende partij de waarde rechtvaardigt met behulp van de bouwkundige staat. We kunnen ook een bouwkundig rapport maken in bijvoorbeeld Breda of omgeving zodat de aankopende partij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Alle betrokkenen mogen contact opnemen voor een deskundig rapport dat zijn meerwaarde bewijst.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten