Bouwkundig advies

Bouwkundig advies

Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren over de bouwtechnische staat van uw (toekomstige) huis? Dan bent u bij SEIVDA aan het goede adres!

Professioneel bouwkundig advies

SEIVDA kan van achter naar voor gelezen worden als 'advies' en dat is natuurlijk geen toeval. Wij zijn specialist als het gaat om bouwkundig advies, adviesrapporten of een bouwkundige keuring. Als keurings- en adviesbureau met vele jaren ervaring ondersteunen we bedrijven, particulieren en instellingen met doorslaggevend bouwkundig advies bij ontwikkelingen die vaak grote gevolgen hebben. Dit doen we zowel bij 'kleine' projecten van particulieren, maar we sluiten ook graag aan als sparringspartner bij grote projecten. Daarbij bepaalt u zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft en welke niet. We inventariseren graag samen met u uw behoeften en wensen. We helpen bijvoorbeeld met:

✓ Toezicht houden op werkzaamheden;
✓ Aanvragen offertes;
✓ Vergelijken offertes;
✓ Onderhandelingen van offertes;
✓ Voorzitten Verengingen Van Eigenaren VVE.

Kopen of verkopen?

Of u nu (toekomstig) koper of verkoper bent van een huis of bedrijfspand, SEIVDA staat graag voor u klaar. U mag van ons professionele dienstverlening verwachten. Onze bouwkundig specialisten zijn onderlegd met jaren ervaring, continue bijscholing, officiële erkenning en een persoonlijke benadering.

Het opvragen van bouwkundig advies voorafgaand aan de koop of verkoop van een pand is van grote toegevoegde waarde. Als verkoper kunt u met de aanwezigheid van een bouwkundig rapport voor extra vertrouwen en zekerheid zorgen bij de toekomstige koper. Hierdoor kunt u als verkoper het verkoopproces versnellen. Bent u de (toekomstig) koper van een nieuw pand? Dan kunt u met een deskundig bouwkundig rapport inzicht krijgen in de eventuele gebreken van het pand. Het is van belang dat u dit voor aankoop laat uitvoeren, want dit kan u later een hoop geld besparen.
 

Van advies tot compleet bouwkundig rapport

Wij geven u graag bouwkundig advies. We presenteren dit graag aan u door een compleet bouwkundig rapport voor u op te stellen. Met dit rapport zorgen we ervoor dat u duidelijkheid, zekerheid en onderbouwing krijgt, die u in het verdere onderhandelingsrapport kunt gebruiken. 

Bent u op zoek naar bouwkundig advies? Dan horen we graag van u.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen