Bouwkundig advies

Gespecialiseerd bouwkundig advies

Bent u op zoek naar gespecialiseerd bouwkundig advies of een inspectie van uw woning? Of bent u bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Tegenwoordig is de regelgeving rondom het bouwen van een huis of bedrijfspand zo complex, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schakel de experts van Seivda Advies in voor bouwkundig advies, want voordat u begint met (ver)bouwen, moet u eerst een aantal zaken op orde hebben. Denk hierbij aan de bouwaanvraag, het maken van een bouwbestek en een deskundige inspectie na oplevering. Wij beschikken over brede kennis van bouwkunde en kunnen onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand of advies geven bij een renovatie.

Vraag om advies

Bouwkundig Adviesbureau Seivda

Als bouwkundig adviesbureau stellen we rapportages op en brengen we advies uit over de staat van een woning of pand. Dit rapport kan worden gebruikt bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie van herstel of onderhoud. Zo komt het steeds vaker voor dat opgeleverde projecten van doe-het-zelvers verborgen gebreken hebben door een verkeerde berekening of fout in de constructie. Hierdoor lopen de kosten vaak onnodig hoog op en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Gestroomlijnd proces

Onze ervaring komt bovendien goed van pas bij het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente. U moet uw plannen namelijk helder formuleren en vastleggen, zodat de gemeente kan zien wat u precies voor ogen heeft. Ook bij het maken van een bouwbestek met alle technische specificaties en algemene bepalingen kunnen we u van dienst zijn. Dit is een essentieel onderdeel om de bouw goed te begeleiden. Tot slot helpen we ook bij een aannemersselectie en ondersteunen we bij de nazorg in de vorm van een bouwkundige keuring. Met ons bouwkundig advies bent u verzekerd van een gestroomlijnd proces zonder lastige obstakels, zodat uw woonwensen realiteit worden.

Onzekerheden wegnemen

Bent u van plan om uw droomhuis na de eerste bezichtiging direct te kopen? Dan raden we u aan om niet tè overhaast te handelen. Want hoewel u het op het eerste oog misschien niet ziet, kan het huis wel degelijk een aantal - grote - minpunten hebben. Laat de woning dus eerst keuren met een opleveringskeuring door bouwkundig adviesbureau Seivda. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie en begeleiding van bouwprocessen, waardoor we onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand en advies geven bij een renovatie. Tekortkomingen of gebreken worden in een officieel rapport vastgelegd. Bovendien eisen banken en verzekeraars steeds vaker een keuringsrapport dat door een adviseur van een bouwtechnisch adviesbureau is opgesteld. Maak gebruik van onze service en kennis, zodat u zonder twijfels uw nieuwe woning kunt betrekken. Bent u geïnteresseerd in bouwkundig advies van een gekwalificeerd bureau? Neem dan contact op met Seivda Advies!

Zekerheden van Seivda

✓ 25 jaar ervaring
✓ Keuring binnen 2 werkdagen
✓ Duidelijk rapport in 24 uur
✓ Korting op tweede keuring
 
 

Offerte aanvragen

Uw naam is verplicht.
Uw telefoonnummer is verplicht.
Opmerkingen is verplicht.
Hoe ben je bij ons terecht gekomen? is verplicht.