Over Seivda

Over Toon

Toon van Son

SEIVDA ADVIES is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundige keuringen, taxatie en adviezen. Het is een jong bedrijf met een gedreven en betrouwbaar team. We zijn veelzijdig en hanteren een oplossingsgerichte, nuchtere, doelmatige aanpak. Eerlijke, klantgerichte dienstverlening en heldere afstemming met opdrachtgevers. Dat is waar wij voor staan. Van bouwkundige keuring tot en met bouwbegeleiding.

Toon van Son, de drijvende kracht en oprichter van bouwkundig keuringsbureau SEIVDA ADVIES, is al 40 jaar actief als bouwkundig specialist. In 1978 begonnen als timmerman in het bouwbedrijf van zijn vader. Tijdens deze jaren als timmerman kwamen zijn leidinggevende kwaliteiten en zijn zakelijk instinct naar boven en groeide hij uit naar uitvoerder en later aannemer. Hij nam het bouwbedrijf over dat al snel van 6 naar 40 werknemers uitgroeide. Er werd gewerkt in de vele facetten van de bouw, zoals nieuwbouw, verbouw en klein onderhoud, ook renovatie en restauratie van panden.

Door deze jarenlange ervaring weet Toon als geen ander hoe een constructie en aansluiting in elkaar hoort te zitten. Tevens heeft hij een grote materialen kennis. Daarnaast heeft Toon altijd zijn kennis in het vak onderhouden door diverse opleidingen te volgen: de opleiding uitvoering B&U (1979-1984), opleiding tot aannemer (1985-1987) opleiding tot calculator (1989-1990).

Om gezondheidsredenen heeft hij zijn bloeiend bedrijf, gelukkig in goede handen, achter moeten laten. Stilzitten is niets voor Toon en daarom heeft hij zijn SEIVDA ADVIES opgericht. Dan kan hij toch met zijn kennis, mensen van dienst zijn. Samen met zijn specialistisch team van nu kan hij alle huidige en de te verwachten problemen goed en snel analyseren, waarna hij u een goed onderbouwd advies kan geven.

Dus wat kunt u van SEIVDA ADVIES verwachten?
• Kennis van bouwzaken door jarenlange ervaring in de bouw
• Kennis van materialen door jarenlange ervaring in de bouw
• Overzichtelijke uitgebreide rapporten met kostenindicatie
• Altijd één aanspreekpunt met ervaring in de bouw
• U kunt ons altijd bellen als u nog vragen of advies nodig heeft over het gekeurde pand.
• Wij denken in oplossingen voor elk probleem
• No nonsens mentaliteit. Wij doen wat we zeggen en zeggen waar het op staat. Afspraak is afspraak.

Een bouwkundige keuring van SEIVDA is terugkijken op een goed ADVIES.
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak via het contactformulier of bel Toon op telefoonnummer 06 53 77 68 88

Offerte aanvragen

Uw naam is verplicht.
Uw telefoonnummer is verplicht.
Postcode van object is verplicht.
Adres van het te keuren object is verplicht.
Plaats van object is verplicht.
Huisnummer van object is verplicht.
Aantal kubieke meters (m3) is verplicht.
Opmerkingen is verplicht.
Hoe ben je bij ons terecht gekomen? is verplicht.