Bouwkundige keuring Den Bosch
Uw bouwkundige keuring in Den Bosch en omgeving is in de juiste handen bij SEIVDAADVIES. Als ervaren bouwtechnisch specialist kunnen we klanten een waardevolle bouwkundige keuring bieden in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel en Oss. Zo brengen we duidelijkheid en zekerheid in het besluitvormingsproces rond de aankoop of verkoop van gebouwde objecten zoals bedrijfspanden, woningen en de huisvesting van instellingen.

Laat SEIVDAADVIES gerust een bouwkundige keuring in Den Bosch uitvoeren om inzicht te krijgen in de feitelijke kwaliteit van het pand. Als u bijvoorbeeld uw huis gaat verkopen dan is ons keuringsrapport een instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Kopers hebben trouwens ook een onderzoekplicht en kunnen dus gedoe achteraf voorkomen door eraan te voldoen. SEIVDAADVIES bezoekt het gebouw in kwestie om een grondige visuele inspectie uit te voeren. Vervolgens ontvangt u binnen enkele werkdagen in begrijpelijke taal een uitvoerig bouwkundig rapport over de kwaliteit van het gebouw met daarbij een indicatie van te verwachten onderhoudskosten.

Met SEIVDAADVIES bent u verzekerd van een volwaardig vakkundige bouwkundige keuring in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel of Oss. Via de gegevens op onze contactpagina mag u een keuringsafspraak maken of een passende offerte aanvragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten