Bouwkundig rapport Tilburg
Een bouwkundig rapport voor een gebouw in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk of Goirle biedt duidelijkheid aan betrokkenen die gaan kopen of juist verkopen. SEIVDAADVIES verzorgt zo’n bouwkundig rapport in Tilburg en omgeving en verricht ook andere belangrijke en veelvoorkomende bouwtechnische keuringen. SEIVDAADVIES werkt voor particulieren, makelaars, instellingen en bedrijven aan de nodige keuringen en adviesrapporten op bouwkundig gebied.

Een bouwkundig rapport voor een gebouw in bijvoorbeeld Tilburg begint altijd met een grondige visuele inspectie op locatie en daarbij wordt de bouwtechnische kwaliteit nauwkeurig vastgesteld. De inspecteur kijkt bijvoorbeeld naar de staat van de dakconstructie, brandveiligheid, vloeren, deuren, sanitaire ruimtes, technische installaties en de keuken. Pas na die uitgebreide inspectie wordt het keuringsrapport opgesteld: een uitgebreid en deskundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van de Nationale Hypotheek Garantie. Dat rapport geeft heel transparant de feitelijke waarde van het gebouw weer, zet gebreken op een rij, en het bevat een indicatie van de toekomstige onderhoudskosten en herstelkosten.

SEIVDAADVIES is uw specialist voor het opstellen van een bouwkundig rapport en we werken in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Goirle en omgeving. Neem gerust contact op om SEIVDAADVIES uw gebouw te laten keuren, u kunt eenvoudig en snel een afspraak maken.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten