Bouwkundig onderzoek

Bouwkundig onderzoek

Bent u op zoek naar iemand die bouwkundig onderzoek kan uitvoeren? Dan bent u bij SEIVDA aan het goede adres.

Bouwkundig onderzoek is van absolute meerwaarde voor u als opdrachtgever. Wij garanderen de meerwaarde omdat we u waardevolle en feitelijke onderbouwde informatie bieden die u kunt gebruiken in het verdere proces van onderhandelen, opleveren, afhandelen of krediet aanvragen.
Vraag offerte aan

Gespecialiseerd advies

SEIVDA is een veelzijdig en gespecialiseerd adviesbureau. We kunnen alle gangbare en nodige keuringen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

✓ Aankoopkeuring met NHG rapport (inclusief kostenindicatie)
✓ Verkoopkeuring (inclusief kostenindicatie)
✓ Opleveringkeuring
✓ Onderhoudskeuring
✓ Nulmeting

We adviseren u graag in de benodigde keuringen.
Vraag offerte aan

Kopen of verkopen?

Of u nu (toekomstig) koper of verkoper bent van een huis of bedrijfspand, SEIVDA staat graag voor u klaar.

Het laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek voorafgaand aan de koop of verkoop van een pand is van grote toegevoegde waarde. Als verkoper kunt u met de aanwezigheid van een bouwkundig rapport zorgen voor extra vertrouwen en zekerheid bij de toekomstige koper. Hierdoor kunt u als verkoper het verkoopproces versnellen. Bent u de (toekomstig) koper van een nieuw pand? Dan kunt u met een deskundig bouwkundig rapport inzicht krijgen in de eventuele gebreken van het pand. Het is van belang dat u voor aankoop bouwkundig onderzoek laat doen, want dit kan u later een hoop geld besparen.
Vraag offerte aan

Seivda Advies

SEIVDA kan van achter naar voor gelezen worden als 'advies' en dat is natuurlijk geen toeval. Wij zijn specialist als het gaat om begeleiding bij bouwkundig onderzoek, adviesrapporten of een bouwkundige keuring. Als keurings- en adviesbureau met vele jaren ervaring ondersteunen we bedrijven, particulieren en instellingen met doorslaggevend bouwkundig advies bij ontwikkelingen die vaak grote gevolgen hebben.

Wij ondersteunen u graag verder in het (ver)koopproces van een woning of bedrijfspand door het uitvoeren van professioneel bouwkundig onderzoek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eventuele afspraak.
Vraag offerte aan
Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in en wij beantwoorden deze graag voor u