Bouwkundig rapport Made
Het opstellen van een bouwkundig rapport in Made betekent voor SEIVDAADVIES eerst luisteren en pas daarna rapporteren. SEIVDA is namelijk het woord ‘advies’ achterstevoren opgeschreven, en dat is bewust gedaan om duidelijk te maken dat ons werk bestaat uit tweerichtingsverkeer waarin we eerst actief luisteren naar uw wensen en doelen en we zullen in figuurlijke zin ook nauwkeurig luisteren naar uw gebouw. Vervolgens leveren we een professioneel en algemeen erkend keuringsrapport dat voldoet aan uw wensen en vooraf gestelde doelen.

SEIVDAADVIES heeft de deskundigheid die nodig is voor het maken van een bouwkundig rapport in Made, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg, Hooge Zwaluwe of naastgelegen plaatsen. Daarmee ondersteunen we particulieren, instellingen en bedrijven bij het aankopen of verkopen van een pand omdat de rapportage bijdraagt aan zekerheid in het verkoopproces en het biedt een sterk fundament voor het onderhandelingsproces. SEIVDAADVIES bezorgt met het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Made de verkopende partij een belangrijk bewijsmiddel aangaande de bouwtechnische staat van het gebouw we nemen tegelijkertijd bij toekomstige kopers onzekerheden weg over mogelijke gebreken.

U kunt contact opnemen via onze contactpagina. SEIVDAADVIES zet zich graag in voor uw bouwkundig rapport in Made, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg, Hooge Zwaluwe of plaatsen in de buurt.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten