Bouwkundig rapport Den Bosch
Een bouwkundig rapport voor een gebouw in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel of Oss biedt zekerheid als betrokkenen gaan kopen of juist verkopen. SEIVDAADVIES verzorgt zo’n bouwkundig rapport in Den Bosch en omgeving en verricht ook andere relevante bouwtechnische keuringen. SEIVDAADVIES werkt voor particulieren, makelaars, instellingen en bedrijven om alle belangrijke adviesrapporten en keuringen op bouwkundig gebied te verzorgen.

Een bouwkundig rapport voor een gebouw in bijvoorbeeld Den Bosch begint altijd met een grondige visuele inspectie op locatie en daarbij wordt de bouwtechnische kwaliteit vastgesteld. De inspecteur kijkt bijvoorbeeld naar dakconstructie, brandveiligheid, vloeren, deuren, sanitaire ruimtes, technische installaties en de keuken. Pas na die inspectie wordt het daadwerkelijke rapport opgesteld: een uitgebreid en deskundig document dat voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Het toont de feitelijke waarde van het gebouw op basis van bouwtechnische constateringen, zet gebreken op een rij en het bevat een indicatie van de eventuele onderhoudskosten en herstelkosten.

SEIVDAADVIES is het gespecialiseerde adviesbureau voor onder meer het opstellen van een bouwkundig rapport en we werken in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Oss en omgeving. Neem gerust contact op om SEIVDAADVIES uw gebouw te laten keuren, u kunt makkelijk en snel een afspraak met ons inplannen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten