Bouwkundige keuring

SEIVDAADVIES is als bouwkundig specialist inzetbaar voor de bouwkundige keuring van uw woning, bedrijfspand of ander gebouw. We bieden u een professioneel uitgevoerde bouwkundige keuring door een bouwkundig adviseur. Hierna ontvangt u een deskundig, raadzaam en goed onderbouwd keuringsrapport dat begrijpelijk geschreven is.

SEIVDAADVIES zorgt er altijd voor dat het bouwkundig onderzoek een absolute meerwaarde heeft voor de opdrachtgever. Die meerwaarde is gegarandeerd omdat we u waardevolle en feitelijk onderbouwde informatie bieden in het verdere proces van onderhandelen, opleveren, afhandelen of krediet aanvragen.

Bij de verkoop van uw huis kan de bouwkundige keuring bijvoorbeeld de waarde van het huis bevestigen en het is een goed instrument dat helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. SEIVDAADVIES biedt aanstaande kopers of huurders met bouwkundig advies zekerheid over de kwaliteit van een gebouw, eventuele gebreken en toekomstige onderhoudskosten. Wel zo handig omdat u nog vele jaren met het gebouw te gaan heeft en niet na het ondertekenen voor verrassingen wilt komen te staan.

Wij zijn een veelzijdig en gespecialiseerd adviesbureau dat naast de bouwkundige keuring ook alle andere gangbare en nodige keuringen kan verrichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een aankoopkeuring met NHG rapport (incl. kosten indicatie), verkoopkeuring (incl. kosten indicatie) of nul meting.

Contact opnemen voor een kennismaking en keuringsafspraak kan via de contactpagina.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten