Bouwkundig rapport Gouda
Een bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Gouda betekent voor SEIVDAADVIES eerst luisteren en dan pas adviseren. SEIVDA is niet voor niets het woord advies achterstevoren geschreven, dat is bewust zo gekozen om te benadrukken dat we actief luisteren naar de opdrachtgever en het gebouw in kwestie. Pas daarna volgt het keuringsrapport met raadzame adviezen en constateringen.

SEIVDAADVIES heeft de juiste kennis en ervaring in huis voor het maken van uw bouwkundig rapport in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel. Daarmee ondersteunen we klanten in belangrijke mate bij het verkopen of aankopen van een gebouw, want een bouwtechnisch keuringsrapport draagt bij aan transparantie in het verkoopproces en biedt een sterke fundering voor het verkoopproces. SEIVDAADVIES geeft met het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Gouda verkopers een helder instrument om de kwaliteit van hun object aan te tonen en we nemen zo ook onzekerheden weg bij kopers. Ons rapport wordt vaak gebruikt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht en de onderzoekplicht.

U kunt contact opnemen via de gegevens op de contactpagina. SEIVDAADVIES staat klaar voor uw bouwkundig rapport in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten