Bouwkundig rapport Roosendaal
SEIVDAADVIES mag als bouwkundig expertisecentrum uw eerste aanspreekpunt zijn voor bouwkundige zaken, bijvoorbeeld als u een bouwkundig rapport wilt voor een gebouw in Roosendaal, Bergen op Zoom, Oud Gastel, Fijnaart of Dinteloord. Daarnaast bieden we raadgeving op het gebied van het energielabel, taxaties voor bedrijfspanden en woningen, en we springen in op overige kwesties op bouwtechnisch gebied.

SEIVDA is het woord advies, maar zoals u ziet hebben we het achterstevoren genoteerd. Daarmee benadrukt SEIVDAADVIES dat tweerichtingsverkeer belangrijk is in het werk dat we doen. We luisteren eerst dus altijd actief naar uw wensen en zullen er daarna alles aan doen om ze waar te maken. Voor het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Roosendaal betekent die visie dat we een keuringsafspraak afstemmen op uw agenda en dat we een eindrapport uitwerken dat nauwkeurig aansluit op uw doelen.

Ons bouwkundig rapport voor een gebouw in Roosendaal, Bergen op Zoom, Oud Gastel, Fijnaart of Dinteloord kan voor een verkopende partij een belangrijk hulpmiddel zijn om de verkoopprijs te rechtvaardigen. We kunnen ook een bouwkundig rapport maken in bijvoorbeeld Roosendaal voor de aankopende partij die daardoor achteraf nooit voor verrassingen kan komen te staan.

Alle betrokkenen mogen contact opnemen voor een keuringsafspraak en een professioneel en waardevol rapport.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten