Bouwkundige keuring Helmond
Een bouwkundige keuring in Helmond, Gemert, Nuenen, Geldrop of Deurne verschaft zekerheid aan de betrokkenen die een gebouw gaan aankopen of verkopen. SEIVDAADVIES voert zo’n bouwkundige keuring in Helmond of omgeving graag voor u uit en kan ook aanvullende bouwtechnische keuringen verrichten. SEIVDAADVIES werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven, verenigingen en instellingen en we kunnen alle nodige keuringen en adviesrapporten op bouwkundig gebied verzorgen.

Het eerste deel van een bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Helmond bestaat uit een grondig visueel onderzoek op locatie en daarbij wordt aan de hand van een groot aantal criteria de bouwtechnische kwaliteit beoordeeld. Uw SEIVDAADVIES inspecteur kijkt dan bijvoorbeeld naar dakconstructie, sanitaire ruimtes, wanden, plafonds en technische installaties. Daarna volgt het tweede en wat meer tastbare onderdeel: een deskundig digitaal keuringsrapport dat in begrijpelijk taal is uitgewerkt en voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Het toont tot in detail de feitelijke kwaliteit van het gebouw, de mogelijke bouwkundige tekortkomingen, en het bevat ook een indicatie van de eventuele onderhoudskosten en herstelkosten.

Maak gerust een afspraak voor uw bouwkundige keuring in Helmond, Gemert, Nuenen, Geldrop of Deurne: dat mag via de contactgegevens. SEIVDAADVIES is u graag van dienst en kan indien gewenst ook eerst een passende offerte voor u opstellen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten