Bouwkundig rapport Eindhoven
Het opstellen van een bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Eindhoven betekent voor SEIVDAADVIES eerst luisteren en pas daarna rapporteren. SEIVDA is namelijk het woord ‘advies’ achterstevoren gespeld, en dat is bewust gedaan om duidelijk te maken dat ons werk bestaat uit tweerichtingsverkeer waarin we altijd eerst actief luisteren naar de opdrachtgever en dat we in figuurlijke zin ook nauwkeurig zullen luisteren naar het gebouw. Vervolgens mag u een professioneel en algemeen erkend keuringsrapport verwachten dat voldoet aan uw wensen en doelen.

SEIVDAADVIES levert kennis en kunde voor het maken van uw bouwkundig rapport in Eindhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard, Veghel en omgeving. Daarmee ondersteunen we particulieren, instellingen en bedrijven in belangrijke mate bij het verkopen of aankopen van een gebouw omdat het keuringsrapport bijdraagt aan transparantie in het verkoopproces en het biedt een sterk fundament voor het verkoopproces. SEIVDAADVIES bezorgt met het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Eindhoven de verkopende partij een belangrijk document om de kwaliteit van het gebouw te bewijzen en we nemen bij toekomstige kopers ook onzekerheden weg over de bouwkundige staat. Onze rapportages zijn erg bruikbaar als bewijs voor de wettelijke meldingsplicht of onderzoekplicht.

U kunt contact opnemen via onze contactpagina, SEIVDAADVIES zet zich graag in voor uw bouwkundig rapport in Eindhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard, Veghel of omgeving.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten