Bouwkundige keuring Tilburg
Uw bouwkundige keuring in Tilburg en omgeving is in professionele handen bij SEIVDAADVIES. Als bouwtechnisch specialist met veel ervaring kunnen we klanten een waardevolle bouwkundige keuring bieden in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk en Goirle. Zo brengen we transparantie en zekerheid in het besluitvormingsproces bij de aankoop of verkoop van gebouwen als bedrijfspanden, woningen en de huisvesting van instellingen.

Laat SEIVDAADVIES gerust een bouwkundige keuring in Tilburg uitvoeren om duidelijkheid te krijgen over de feitelijke kwaliteit van het pand. Als u bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand gaat verkopen dan is ons keuringsrapport een instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Kopers hebben trouwens ook een onderzoekplicht en kunnen met de bouwtechnische keuring dus gedoe achteraf voorkomen. SEIVDAADVIES keurt het gebouw in kwestie door op locatie een grondige visuele inspectie uit te voeren. Vervolgens ontvangt de opdrachtgever binnen enkele werkdagen in begrijpelijke taal een uitvoerig rapport over de bouwkundige kwaliteit met daarbij een indicatie van te verwachten onderhoudskosten.

Met SEIVDAADVIES bent u verzekerd van een bruikbare en waardevolle bouwkundige keuring in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk en Goirle. Via de gegevens op onze contactpagina kunnen geïnteresseerden een keuringsafspraak maken of een passende offerte aanvragen.