Bouwkundig rapport Helmond
Het opstellen van een bouwkundig rapport in Helmond en de regio betekent voor SEIVDAADVIES eerst luisteren en pas daarna rapporteren. SEIVDA is namelijk het woord ‘advies’ achterstevoren opgeschreven, en dat is bewust gedaan om duidelijk te maken dat ons werk bestaat uit tweerichtingsverkeer waarin we eerst actief zullen luisteren naar u en we zullen in figuurlijke zin ook nauwkeurig luisteren naar het gebouw. Vervolgens mag u een professioneel en algemeen erkend keuringsrapport verwachten dat voldoet aan uw wensen en vooraf gestelde doelen.

SEIVDAADVIES heeft de expertise die nodig is voor het maken van uw bouwkundig rapport in Helmond, Gemert, Nuenen, Geldrop, Deurne of omliggende plaatsen. Daarmee ondersteunen we particulieren, instellingen en bedrijven bij het verkopen of aankopen van een gebouw omdat de rapportage bijdraagt aan transparantie in het verkoopproces en het biedt een sterk fundament voor het verkoopproces. SEIVDAADVIES bezorgt met het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Helmond de verkopende partij een belangrijk document om de bouwtechnische staat van het gebouw te bewijzen en we nemen bij toekomstige kopers ook onzekerheden weg over mogelijke gebreken.

U kunt contact opnemen via onze contactpagina. SEIVDAADVIES zet zich graag in voor uw bouwkundig rapport in Helmond, Gemert, Nuenen, Geldrop, Deurne of omliggende plaatsen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten