Bouwkundig rapport Gorinchem
Het opstellen van een bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Gorinchem betekent voor SEIVDAADVIES eerst luisteren en dan pas rapporteren. SEIVDA is namelijk het woord ‘advies’ achterstevoren gespeld, en dat is bewust gedaan om te benadrukken dat ons werk tweerichtingsverkeer is waarin we altijd eerst actief luisteren naar de opdrachtgever en dat we in figuurlijke zin ook nauwkeurig zullen luisteren naar het gebouw. Pas daarna maken we een professioneel en algemeen erkend keuringsrapport waarbij we rekening houden met uw wensen en doelen.

SEIVDAADVIES garandeert u de juiste expertise voor het opstellen van uw bouwkundig rapport in Gorinchem, Woudrichem, Werkendam,Geldermalsen, Zaltbommel en omgeving. Daarmee helpen we particulieren, instellingen en bedrijven in belangrijke mate bij het verkopen of aankopen van een gebouwd object omdat een bouwtechnisch keuringsrapport bijdraagt aan transparantie in het verkoopproces en het biedt een sterk fundament voor het verkoopproces. SEIVDAADVIES bezorgt met het bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Gorinchem verkopers een belangrijk document om de kwaliteit van hun object te bewijzen en we nemen bij toekomstige kopers ook onzekerheden over de bouwkundige staat weg. Onze rapportages dienen vaak als bewijs voor de wettelijke meldingsplicht of onderzoekplicht.

U kunt contact opnemen via onze contactpagina, SEIVDAADVIES zet zich graag in voor uw bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Gorinchem, Woudrichem, Werkendam, Geldermalsen of Zaltbommel.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten