Taxatierapport Gouda

Huizenbezitters en huizenkopers zijn bij SEIVDAADVIES aan het juiste adres voor de vakkundige taxatie van een huis in bijvoorbeeld Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel. Als expertisebureau voor bouwkundige zaken kan SEIVDAADVIES u een betrouwbare en onafhankelijke taxatie garanderen die staat als een huis.

Voor de taxatie van het huis in Gouda of omliggende plaatsen zet SEIVDAADVIES een erkend taxateur in die jarenlange praktijkervaring heeft op bouwtechnisch gebied. Een taxatierapport van SEIVDAADVIES wordt dan ook geaccepteerd bij alle Nederlandse hypotheekverstrekkers en is bijvoorbeeld geschikt om te overleggen voor opstalverzekeringen.

Bij SEIVDAADVIES bent u verzekerd van een deskundige taxatie van het huis in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel. Dankzij jarenlange praktijkervaring en continue bijscholing kunnen we op locatie alle aandachtspunten nauwkeurig op waarde schatten. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de staat van het onderhoud, de ligging, de gebruikte materialen en de mate van isolatie en energiezuinigheid. Dat leidt uiteindelijk tot een officieel rapport dat voldoet aan de strengste eisen en aan de vooraf bepaalde doelen.

Neem gerust contact op want we horen graag welk doel u voor ogen heeft met de taxatie van het huis in Gouda of omgeving. Meer informatie vindt u desgewenst op deze website.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten