Taxatierapport Gorinchem

SEIVDAADVIES werkt onder andere in opdracht van makelaars, particulieren, en bemiddelaars aan de volledig taxatierapport van een huis in bijvoorbeeld Gorinchem, Woudrichem, Werkendam, Geldermalsen of Zaltbommel. Waarschijnlijk bent u een van voorgenoemde betrokkenen en zou u graag willen weten wat de waarde van een woning is.

SEIVDAADVIES helpt u graag met een vakkundig uitgevoerd taxatie van dat huis in Gorinchem of omgeving, en we leveren vervolgens uiteraard een meer dan compleet taxatierapport af. Dat rapport zal vervolgens geaccepteerd worden bij de bank of een andere hypotheekverstrekker of bijvoorbeeld bij een verzekeraar. Daarvan zijn we zo zeker omdat we voor het schrijven van een taxatierapport van het huis in bijvoorbeeld Gorinchem, Woudrichem, Werkendam, Geldermalsen of Zaltbommel heel helder het vooraf afgesproken doel vasthouden. Dat doel kan zijn een hypotheek aanvragen, de waarde voor fiscale doeleinden vaststellen of een opstalverzekering afsluiten.

SEIVDAADVIES zorgt ervoor dat het taxatierapport voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden die relevant zijn bij het gewenste doel, bijvoorbeeld de Nationale Hypotheek Garantie. Als officieel taxateur en geroutineerd bouwtechnisch expertisebureau levert SEIVDAADVIES altijd maatwerk waarop u blindelings mag vertrouwen.

Wilt u meer informatie over onze diensten, over het schrijven van een taxatierapport voor uw huis in Gorinchem. Neem dan gerust even contact met ons op!
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten