Taxatierapport Eindhoven

SEIVDAADVIES werkt onder meer in opdracht van particulieren, makelaars en bemiddelaars aan een volwaardig taxatierapport van een huis in bijvoorbeeld Eindhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard of Veghel. Waarschijnlijk bent u een van voorgenoemde betrokkenen en wilt u graag weten wat de waarde van een woning is.

SEIVDAADVIES helpt u met een professioneel uitgevoerde taxatie van dat huis in Eindhoven of omgeving, en we leveren vervolgens uiteraard een duidelijk en compleet taxatierapport af. Dat rapport zal vervolgens geaccepteerd worden bij bijvoorbeeld een verzekeraar, de bank of een andere hypotheekverstrekkende organisatie. We weten dat zo zeker omdat SEIVDAADVIES voor het schrijven van een taxatierapport van het huis in bijvoorbeeld Eindhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard of Veghel heel helder het vooraf afgesproken doel vasthoudt. Dat doel kan zijn een hypotheek aanvragen, de waarde voor fiscale doeleinden vaststellen of een opstalverzekering afsluiten en resulteert in het vaststellen van bijvoorbeeld de marktwaarde of de herbouwwaarde.

SEIVDAADVIES zorgt ervoor dat het taxatierapport voldoet aan alle geldende eisen en voorwaarden die relevant zijn bij het gewenste eindresultaat, bijvoorbeeld de Nationale Hypotheek Garantie. Als officieel taxateur en geroutineerd bouwtechnisch expertisebureau levert SEIVDAADVIES maatwerk waarop u blindelings kunt bouwen.

Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan voor het opstellen van een taxatierapport voor uw huis in Eindhoven. Neem dan gerust even contact met ons op!
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten