Taxatierapport

Voor een taxatierapport van een huis of gebouw bent u bij SEIVDAADVIES aan het juiste adres. Wij bieden particulieren en bedrijven een onafhankelijke en professioneel rapport dat staat als een huis.

SEIVDAADVIES biedt klanten een gecertificeerd taxateur die bovendien in het bezit is van jarenlange praktijkervaring op bouwtechnisch gebied. Het SEIVDAADVIES taxatierapport van uw huis of gebouw wordt geaccepteerd door alle Nederlandse hypotheekverstrekkers en is daarnaast bijvoorbeeld geschikt om te overleggen bij het aanvragen van een opstalverzekeringen.

Bij het maken van een taxatierapport van uw huis houdt SEIVDAADVIES vanzelfsprekend rekening met de actuele lokale omstandigheden. Zo komen we uiteindelijk tot een realistisch taxatierapport dat mag gelden als betrouwbaar instrument voor belangrijke ontwikkelingen in uw leven. Tijdens het taxeren mag u van SEIVDAADVIES een vakkundige opstelling verwachten. Als dat er op zit verrichten we ook nog belangrijk bureauwerk en zo komen we tot een taxatierapport dat voldoet aan alle belangrijke voorwaarden en de vooraf bepaalde doelen.

Voor de meeste mensen is de taxatiewaarde het enige dat telt, juist daarom zorgt SEIVDAADVIES ervoor dat het bedrag zorgvuldig tot stand komt. Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor de taxatie van uw huis of gebouw.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten