Taxatie

Taxatie bij aan- en verkoop van roerend en onroerend goed

U bent bij Seivda Advies aan het juiste adres voor de deskundige taxatie van een huis, bedrijfspand of instellingshuisvesting. Wij ondersteunen u graag met een officieel erkend taxatierapport dat zal gelden als sterke onderbouwing bij belangrijke ontwikkelingen in uw leven. Als u wilt verkopen, kopen met hypotheek, verzekeren of taxeren voor andere fiscale doeleinden: Seivda Advies verzorgt de waardebepaling en zorgt dat het goed gebeurt.

Onze opdrachtgevers willen hoofdzakelijk het bedrag onderaan de taxatiestreep zien, en daarom maken wij een hoofdzaak van de zorgvuldige en professionele totstandkoming van dat bedrag.

Werkwijze
Na het eerste contact komen we de taxatie zo snel mogelijk uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat u verder kunt. Op locatie mag u van ons een vakkundige en doortastende opstelling verwachten. Onze taxateur ziet geen detail over het hoofd, brengt jarenlange ervaring op bouwtechnisch gebied met zich mee en is vanzelfsprekend op de hoogte van de lokale situatie. Onder andere de staat van het onderhoud, de ligging, de gebruikte materialen, de oppervlakte en energiezuinigheid zijn daarbij erg belangrijk.

Vervolgens ontvangt u, vaak binnen een dag, of uiterlijk binnen enkele werkdagen, een volledig onderbouwd en officieel erkend taxatierapport dat voldoet aan de eisen en voorwaarden van financiële instellingen.

Extra geld verdienen
Seivda Advies heeft veel ervaring op bouwtechnisch gebied en zet die graag in om voor u van toegevoegde waarde te zijn. In overleg kunnen we de taxatie verrijken met uitgebreid advies bestaande uit bruikbare tips en oplossingen om de kwaliteit van uw gebouw te vergroten. Soms kunnen met kleine aanpassingen flinke waardevermeerderingen bereikt worden.

U mag natuurlijk contact opnemen om een taxatie afspraak te maken. Dat kan via het contactformulier of bel gerust!

Offerte aanvragen

*
*
*
*
*
*
*