Bouwtechnische keuring Zaltbommel
U wilt het zekere voor het onzekere nemen aangaande de bouwkundige staat van het gebouw dat u gaat kopen of verkopen? Ga dan voor de zekerheid en duidelijkheid van de bouwkundige keuring van SEIVDAADVIES.

Onze bouwtechnische keuring voor Zaltbommel en omgeving helpt kopers en verkopers om zekerheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand. Op die manier worden vraagtekens weggenomen en kunnen betrokkenen verder onderhandelen op basis van een objectieve en transparante weergave van de kwaliteit van het gebouw. SEIVDAADVIES garandeert dat de bouwtechnische keuring voor Zaltbommel en omgeving altijd onafhankelijk en deskundig tot stand komt.

SEIVDAADVIES komt voor de bouwtechnische keuring bijvoorbeeld naar Zaltbommel en houdt dan een gespecialiseerde visuele inspectie. We werken verder ook in plaatsen als Herwijnen, Haaften, Waardenburg en Bruchem. Een ervaren inspecteur zal het gebouw van boven tot onder, en van binnen tot buiten nalopen om de bouwkundige staat nauwkeurig op te nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de staat waarin muren, leidingwerk en technische installaties verkeren. Vervolgens ontvangt u het keuringsrapport met daarin ook een indicatie van toekomstige onderhoudskosten.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor uw bouwtechnische keuring in bijvoorbeeld Zaltbommel of om een passende offerte aan te vragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten