Bouwtechnische keuring Waalwijk
SEIVDAADVIES biedt particulieren en bedrijven een betrouwbare bouwtechnische keuring in Waalwijk en omgeving. Als bouwkundig specialisten bewijzen we graag onze meerwaarde als u een gebouw gaat aankopen, verkopen, verbouwen of opleveren. Naast de bouwtechnische keuring bieden we Waalwijk en omgeving nog verschillende belangrijke rapportages op bouwkundig gebied, zoals een taxatie of nulmeting.

SEIVDAADVIES levert een bouwtechnische keuring in Waalwijk maar ook in omliggende plaatsen als Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en Waspik. We komen dus in de wijde omgeving van Waalwijk om een waardevolle bijdrage te leveren met deskundige rapportages. SEIVDAADVIES zorgt met de bouwtechnische keuring in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en Waspik voor duidelijkheid en eerlijkheid bij de aankoop en verkoop van gebouwen. De keuring is belangrijk en kan veel ellende besparen omdat daarmee onafhankelijk en objectief vast komt te staan wat de feitelijke kwaliteit van het gebouw is, welke eventuele gebreken er zijn en wat de te verwachten onderhoudskosten worden. Onmisbaar in het besluitvormingsproces als u een huis of bedrijfspand wilt kopen of verkopen. Onze deskundige inspecteur levert klanten een goed leesbaar rapport met daarin duidelijk de feitelijke bouwtechnische kwaliteiten vermeldt.

Geïnteresseerden mogen contact opnemen met SEIVDAADVIES via onze contactpagina, we brengen graag een maatwerk offerte uit.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten