Bouwtechnische keuring Roosendaal
Wilt u een huis of bedrijfspand kopen of juist verkopen? En wilt u het zekere voor het onzekere nemen wat betreft de bouwkundige staat van dat gebouw? Kies dan voor de bouwkundige keuring van SEIVDAADVIES om zekerheid te krijgen.

Onze bouwtechnische keuring voor Roosendaal en omgeving helpt alle betrokkenen, zowel kopers als verkopers, om zekerheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand in kwestie. Zo worden onduidelijkheden weggenomen en kunnen de betrokken partijen verder onderhandelen op basis van een correcte weergave van de stand van zaken. Onze officiële bouwtechnische keuring wordt in Roosendaal en omgeving altijd met goedkeuring ontvangen door betrokken partijen als makelaars, verzekeraars en hypotheekverstrekkers.

SEIVDAADVIES komt voor de bouwtechnische keuring naar uw gebouw in Roosendaal of omgeving om een grondige visuele inspectie te verrichten. Ook werken we in Bergen op Zoom, Oudgastel, Fijnaart en Dinteloord. U mag een ervaren inspecteur verwachten die in het gebouw van boven tot onder en van voor tot achter alles naloopt dat van belang is voor het bepalen van de bouwkundige staat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de staat van fundering, kozijnen of cv-installatie. Vervolgens ontvangt u binnen enkele werkdagen een duidelijk keuringsrapport.

Neem gerust contact op voor een afspraak voor uw bouwtechnische keuring in Roosendaal en omgeving.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten