Bouwtechnische keuring Oosterhout

Bouwtechnische keuring in Oosterhout

Een bouwtechnische keuring vertelt je alles over de staat van de woning. Het laat zien welke kosten er gemaakt moeten worden om gebreken te verhelpen en eventueel achterstallig onderhoud weg te werken. Woont u in omgeving Oosterhout en gaat u een pand verkopen of juist aankopen? Kies dan voor een bouwtechnische keuring van SEIVDAADVIES.

Als bouwtechnisch specialist bewijst SEIVDA graag zijn meerwaarde als u een gebouw gaat aankopen, verkopen, verbouwen of opleveren. Door onze jarenlange ervaring, mag u kennis van bouwzaken en materialen verwachten. We bieden u een overzichtelijk en toch uitgebreid rapport aan met kostenindicatie. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt met uitgebreide ervaring in de bouw. Onze bouwtechnische keuring voor Oosterhout en omgeving creëert helderheid bij alle betrokkenen over de bouwtechnische staat van het pand.

SEIVDAADVIES wordt ingeschakeld voor bouwtechnische keuringen in Oosterhout, en is tevens werkzaam in omliggende plaatsen als Dongen, Bavel en Raamsdonkveer. Ons werkgebied is groot, maar we hebben zeker oog voor het kleinste detail tijdens de bouwtechnische inspecties.

Interesse in een bouwtechnische keuring?

Bent u geïnteresseerd in een bouwtechnische keuring in Oosterhout of omgeving? Of heeft u aanvullende vragen? Laat het ons vooral weten; wij denken graag met u mee.

Vraag via het formulier hiernaast informatie aan over de bouwtechnische keuring en wij nemen contact met u op wanneer het u uitkomt.
Uw naam is verplicht.
Plaatsnaam is verplicht.
Uw telefoonnummer is verplicht.
Onderwerp is verplicht.
Uw bericht is verplicht.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten