Bouwtechnische keuring Helmond
SEIVDAADVIES bedient klanten die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Helmond en omgeving. We plannen graag binnen enkele werkdagen een inspectie met u in en leveren binnen dezelfde korte termijn een uitgebreid rapport over de bouwkundige kwaliteit van uw woonhuis, bedrijfsgebouw of instellingshuisvesting.

Alle partijen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Helmond en omgeving mogen gebruik maken van de vakkundige service van SEIVDAADVIES. In de praktijk is deze keuring meestal gewenst bij het verkopen of juist kopen van het gebouw in kwestie. Betrokken partijen zoals hypotheekverstrekker of bemiddelaar zullen een bouwkundig rapport aanbevelen of zelfs eisen en SEIVDA levert daarom een rapport dat aan alle gangbare eisen voldoet. Deze rapportage over de bouwtechnische kwaliteit en onderhoudskosten vormt uiteindelijk een sterke objectieve basis bij bijvoorbeeld onderhandelingen of hypotheekverstrekking.

SEIVDAADVIES verzorgt de bouwtechnische keuring niet alleen in Helmond maar onder andere ook in Gemert, Nuenen, Geldrop en Deurne. Op die manier wordt er gewerkt in een grote regio, maar we behouden onverminderd oog voor de kleinste details tijdens een inspectie.

Laat ons via de contactgegevens gerust weten wanneer u de bouwtechnische keuring in Helmond het liefst laat uitvoeren. Wij kunnen onze agenda en offerte vanzelfsprekend op maat maken naar uw voorkeuren.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten