Bouwtechnische keuring Gouda
U wilt het zekere voor het onzekere nemen wat betreft de bouwkundige staat van het gebouw dat u gaat kopen of verkopen? Ga dan voor de officiële, duidelijke en zekere bouwkundige keuring van SEIVDAADVIES.

Onze bouwtechnische keuring voor Gouda en omgeving helpt particulieren, bedrijven en instellingen om zekerheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand. Zo worden vraagtekens weggenomen en kunnen de betrokken partijen verder onderhandelen op basis van een objectieve en transparante weergave van de kwaliteit van het gebouw. Onze bouwtechnische keuring voor Gouda en omgeving komt altijd onafhankelijk en deskundig tot stand.

SEIVDAADVIES komt voor de bouwtechnische keuring naar bijvoorbeeld Gouda en voert dan een vakkundige visuele inspectie uit. We werken overigens ook in plaatsen als Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Een ervaren inspecteur zal het gebouw van boven tot onder, en van binnen tot buiten nalopen om de bouwkundige staat nauwkeurig vast te stellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de staat van de muren, het leidingwerk en de technische installaties. Vervolgens ontvangt u het keuringsrapport natuurlijk binnen enkele werkdagen.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor uw bouwtechnische keuring in bijvoorbeeld Gouda of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten