Bouwtechnische keuring Gorinchem
SEIVDAADVIES helpt op vakkundige wijze de mensen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Gorinchem en omgeving. We kunnen altijd binnen enkele werkdagen een inspectie komen en vervolgens ontvangt u binnen dezelfde korte termijn een uitgebreid rapport over de bouwkundige kwaliteit van uw woonhuis, bedrijfsgebouw of instellingshuisvesting.

Alle partijen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Gorinchem en omgeving mogen aankloppen bij SEIVDAADVIES. In de praktijk komt deze keuring meestal aan bod bij het verkopen of juist aankopen van een gebouw. Betrokken instanties of bemiddelaars zullen een bouwkundig rapport aanbevelen of zelfs eisen en SEIVDA levert daarom een rapport dat aan alle eisen voldoet. Deze rapportage over de bouwkundige kwaliteit is vervolgens een waardevolle objectieve basis bij bijvoorbeeld onderhandelingen of hypotheekverstrekking.

SEIVDAADVIES verzorgt de bouwtechnische keuring niet alleen in Gorinchem maar bijvoorbeeld ook in de plaatsen Woudrichem, Werkendam,Geldermalsen en Zaltbommel. Op die manier wordt er gewerkt in een groot gebied, maar we behouden onverminderd oog voor de kleinste details als de inspectie eenmaal begonnen is.

Laat ons via de contactgegevens op onze website gerust weten hoe snel u de bouwtechnische keuring in Gorinchem nodig heeft. Wij kunnen onze inzetbaarheid en offerte volledig op maat maken naar uw wensen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten