Bouwtechnische keuring Eindhoven
SEIVDAADVIES helpt op professionele wijze de mensen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Eindhoven en omgeving. We kunnen binnen enkele werkdagen een inspectie met u inplannen en daarna ontvangt u binnen dezelfde korte termijn een uitgebreid rapport over de bouwkundige kwaliteit van uw woonhuis, bedrijfsgebouw of instellingshuisvesting.

Alle partijen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Eindhoven en omgeving mogen gebruik maken van de diensten van SEIVDAADVIES. In de praktijk is deze keuring meestal nodig bij het verkopen of juist kopen van het betreffende gebouw. Betrokken partijen zoals de makelaar of hypotheekverstrekker zullen een bouwkundig rapport aanbevelen of zelfs eisen en SEIVDA levert daarom een rapport dat aan alle eisen voldoet. Deze rapportage over de bouwtechnische kwaliteit is uiteindelijk een sterke objectieve basis bij bijvoorbeeld onderhandelingen of hypotheekverstrekking.

SEIVDAADVIES verzorgt de bouwtechnische keuring niet alleen in Eindhoven maar bijvoorbeeld ook in Veldhoven, Best, Valkenswaard en Veghel. Op die manier wordt er gewerkt in een groot gebied, maar we behouden onverminderd oog voor de kleinste details als het eenmaal tijd is voor de inspectie.

Laat ons via de contactgegevens gerust weten wanneer u de bouwtechnische keuring in Eindhoven nodig heeft. Wij kunnen onze planning en offerte volledig op maat maken naar uw voorkeuren.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten