Bouwtechnische keuring Dordrecht
Wilt u een woonhuis of bedrijfspand verkopen of juist aankopen? En wilt u het zekere voor het onzekere nemen als het gaat om de bouwkundige staat van dat gebouw? Ga dan voor de volledige zekerheid van de bouwkundige keuring van SEIVDAADVIES.

Onze bouwtechnische keuring voor Dordrecht en omgeving helpt alle betrokkenen, zowel kopende als verkopende partij, om helderheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand in kwestie. Zo worden onduidelijkheden weggenomen en kunnen de betrokken partijen verder onderhandelen op basis van een objectieve weergave van de kwaliteit van het gebouw. Onze officiële bouwtechnische keuring wordt in Dordrecht en omgeving altijd met goedkeuring ontvangen door betrokken partijen als makelaars, bemiddelaars en hypotheekverstrekkers.

SEIVDAADVIES komt voor de bouwtechnische keuring naar bijvoorbeeld Dordrecht om een grondige visuele inspectie te verrichten. Ook komen we in Ridderkerk, Barendrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. U mag een ervaren inspecteur verwachten die het gebouw van boven tot onder en van voor tot achter doorkruist om alles na te lopen dat van belang is voor het bepalen van de bouwkundige staat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de staat van riolering, vloeren en technische installaties. Vervolgens mag u binnen enkele werkdagen een duidelijk keuringsrapport tegemoet zien.

Neem gerust contact op om uw bouwtechnische keuring in bijvoorbeeld Dordrecht te bespreken.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten