Bouwtechnische keuring Boxtel
U gaat een woonhuis of bedrijfspand verkopen of juist aankopen? En wilt u het zekere voor het onzekere nemen betreffende de bouwkundige staat van dat gebouw? Ga dan voor de officiële, duidelijke en zekere bouwkundige keuring van SEIVDAADVIES.

Onze bouwtechnische keuring voor Boxtel en omgeving helpt alle betrokkenen om helderheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand. Zo worden vraagtekens weggenomen en kunnen de betrokken partijen verder onderhandelen op basis van een objectieve weergave van de kwaliteit van het gebouw. Onze bouwtechnische keuring wordt in Boxtel en omgeving altijd met goedkeuring ontvangen door betrokken partijen als makelaars, bemiddelaars en hypotheekverstrekkers want ook zij hebben baat bij duidelijkheid.

SEIVDAADVIES komt voor de bouwtechnische keuring naar bijvoorbeeld Boxtel om een grondige visuele inspectie uit te voeren. We werken overigens ook in Liempde, Esch, Haaren en Cromvoirt.
Een ervaren kracht zal het gebouw van boven tot onder, en van voor tot achter inspecteren om alles na te lopen dat van belang is voor het bepalen van de bouwkundige staat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de staat van het dak, ramen en leidingwerk. Vervolgens ontvangt u binnen enkele werkdagen het keuringsrapport.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor uw bouwtechnische keuring in bijvoorbeeld Boxtel.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten