Bouwtechnische keuring Made

SEIVDAADVIES staat klaar voor klanten die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Made en plaatsen in de regio Made. We kunnen binnen enkele werkdagen een visuele inspectie met u afspreken en kort daarna leveren we een uitgebreid rapport over de bouwkundige kwaliteit van uw woonhuis, bedrijfsgebouw of instellingshuisvesting.

Alle partijen die een bouwtechnische keuring nodig hebben in Made en omgeving mogen gebruik maken van de vakkundige dienstverlening van keuringsspecialist SEIVDAADVIES. Meestal is zo’n keuring aan de orde bij het verkopen of juist kopen van het gebouw. Betrokken partijen zoals de bank of makelaar zullen een bouwkundig rapport aanbevelen of zelfs eisen en SEIVDA levert juist daarom een rapport dat aan alle eisen voldoet. Het eindrapport gaat voornamelijk over de bouwtechnische kwaliteit en onderhoudskosten en het vormt uiteindelijk een heldere objectieve basis bij bijvoorbeeld onderhandelingen.

SEIVDAADVIES biedt de bouwtechnische keuring niet alleen in Made maar ook in omliggende plaatsen als Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg en Hooge Zwaluwe. Dat maakt ons werkgebied groot, maar we behouden onverminderd oog voor de kleinste details tijdens een inspectie.

Laat ons via de contactgegevens gerust weten wanneer de uitvoering van de bouwtechnische keuring in Made u het beste uitkomt. Wij kunnen onze planning vanzelfsprekend aanpassen op uw voorkeuren.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten