Bouwtechnische keuring

SEIVDAADVIES is uw specialist en partner voor begeleiding op bouwtechnisch gebied, adviesrapporten of voor een bouwtechnische keuring. Als keurings- en adviesbureau met vele jaren ervaring ondersteunen we bedrijven, particulieren en instellingen met doorslaggevende informatie bij ontwikkelingen die vaak grote gevolgen hebben.

SEIVDA kan niet geheel toevallig van achter naar voor worden gelezen als het woord ‘advies’. Daarmee benadrukken we dat ons werk echt tweerichtingsverkeer is, ook bij uw bouwtechnische keuring. Onze advisering, bestaande uit de overdracht van waardevolle kennis in uw richting, volgt pas nadat we nauwkeurig naar informatie uit uw richting hebben geluisterd. SEIVDAADVIES wil dus eerst uw voorkeuren en doelen horen zodat we een maatwerk bouwtechnische keuring kunnen bieden. Verder luisteren we in figuurlijke zin tijdens de keuring op locatie ook goed naar uw gebouw. Zo ontdekken we beter dan anderen de feitelijke waarde en mogelijke problemen en kunnen we een raadzame kostenindicatie verwerken in de bouwtechnische keuring.

U mag van ons professionele dienstverlening verwachten die is onderlegd met tientallen jaren ervaring, continue bijscholing, officiële erkenning en een persoonlijke benadering. Om daarvan gebruik te maken mag u contact opnemen via de gegevens op de contactpagina, we horen graag van u.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten