Bouwtechnisch rapport

Bouwtechnisch rapport

Bouwtechnisch rapport

Als u op zoek bent naar een specialist en partner voor keuringen, begeleiding op bouwtechnisch gebied of een bouwkundig rapport, bent u bij SEIVDAADVIES aan het juiste adres. SEIVDAADVIES is van achter naar voor te lezen als 'advies' en dat is zeker geen toeval. Daarbij benadrukken we dat er twee richtingen zijn in ons werk, bijvoorbeeld bij het opstellen van uw bouwtechnisch rapport. SEIVDAADVIES luistert altijd eerst actief naar uw voorkeuren en doelen zodat we zorgvuldig bouwtechnisch onderzoek kunnen doen. Op die manier ontdekken we beter dan anderen de werkelijke waarde en mogelijke gebreken, zodat we een raadzame kostenindicatie kunnen verwerken in het bouwtechnisch rapport.

In het uitgebreide bouwtechnisch rapport vermelden we de directe kosten, kosten op termijn en verbeterkosten. Onze bouwtechnische rapporten worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast zijn de bouwtechnische rapporten ook geschikt voor het verkrijgen van NHG-garantie.

Als keurings- en adviesbureau met tientallen jaren ervaring ondersteunen we particulieren, bedrijven en instellingen met waardevolle informatie bij ontwikkelingen die grote financiële en praktische gevolgen hebben. U mag van ons professionele dienstverlening verwachten die onderlegd is met ervaring, officiële certificering en een persoonlijke benadering. U mag contact opnemen via de contactpagina om er achter te komen of wij onze kennis en ervaring ook voor u in kunnen zetten.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten