Bouwkundige keuring Roosendaal
Een bouwkundige keuring in Roosendaal en omliggende plaatsen is bij SEIVDAADVIES in goede handen. Als bouwkundig expertisebureau met uitgebreide ervaring kan SEIVDAADVIES u een waardevolle bouwkundige keuring bieden in bijvoorbeeld Roosendaal, Bergen op Zoom, Oudgastel, Fijnaart of Dinteloord. Daarmee bieden we particulieren en bedrijven een betrouwbaar fundament in het besluitvormingsproces bij de aankoop of verkoop van een gebouw.

Laat ons gerust een bouwkundige keuring in Roosendaal of omgeving uitvoeren om onzekerheid over de bouwtechnische staat van het gebouw weg te nemen. Onze bouwtechnische rapportage is een algemeen erkend instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht voor de verkopende partij. Voor de kopende partij is de bouwtechnische rapportage evengoed een belangrijk instrument omdat die ook een onderzoekplicht heeft. SEIVDAADVIES keurt woning, bedrijfspand of instellingshuisvesting door het aan een uitgebreide en deskundige visuele inspectie te onderwerpen. Vervolgens leveren we binnen enkele dagen een officieel erkende rapportage over de bouwtechnische staat met daaraan gekoppeld een indicatie van de verwachte onderhoudskosten.

SEIVDAADVIES levert een verhelderende en onafhankelijke bouwkundige keuring in Roosendaal, Bergen op Zoom, Oudgastel, Fijnaart en Dinteloord. Als aanstaand koper of verkoper kunt u via de gegevens op onze contactpagina een keuringsafspraak maken.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten