Bouwkundige keuring Made
Een bouwkundige keuring in Made, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg of Hooge Zwaluwe biedt zekerheid aan de betrokkenen die een bouwkundig object aankopen of verkopen. SEIVDAADVIES voert zo’n bouwkundige inspectie in Made en omgeving graag uit en kan ook andere relevante bouwtechnische keuringen verrichten. SEIVDAADVIES werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen en we kunnen alle belangrijke adviesrapporten en keuringen op bouwkundig gebied verzorgen.

De eerste fase van een bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Made bestaat uit een grondig visueel onderzoek op locatie en daarbij wordt aan de hand van een groot aantal criteria de bouwtechnische kwaliteit beoordeeld. De bouwkundig inspecteur van SEIVDAADVIES kijkt dan bijvoorbeeld naar dakconstructie, sanitaire ruimtes, wanden, plafonds, leidingwerk en technische installaties. Daarna volgt het tweede en belangrijkste onderdeel: een uitgebreid deskundig keuringsrapport dat in begrijpelijk taal is uitgewerkt en voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Het toont op detailniveau de feitelijke bouwtechnische kwaliteit, de mogelijke bouwkundige tekortkomingen, en het bevat ook een indicatie van de eventuele onderhoudskosten en herstelkosten.

Maak gerust een afspraak voor uw bouwkundige keuring in Made, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg of Hooge Zwaluwe: dat kan makkelijk en snel via de contactgegevens. SEIVDAADVIES is u graag van dienst bij het uitvoeren van bouwkundige inspectie en kan indien gewenst ook eerst meer uitleg geven of een passende offerte opstellen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten