Bouwkundige keuring Heusden
Uw bouwkundige keuring in Heusden en omgeving is bij SEIVDAADVIES in goede handen. Als bouwtechnisch specialist met vele jaren ervaring kunnen we u een waardevolle bouwkundige keuring bieden in Heusden, Drunen, Vlijmen, Elshout en Nieuwkuijk. Daarmee leggen we een duidelijke en zekere fundering in het besluitvormingsproces bij de aankoop of verkoop van gebouwen als bedrijfspanden, woningen en de huisvesting van instellingen.

Laat SEIVDAADVIES gerust een bouwkundige keuring in Heusden uitvoeren om absolute duidelijkheid te krijgen over de bouwtechnische staat van het gebouw. Voor mensen die een woning of bedrijfspand gaan verkopen, is onze bouwtechnische rapportage een handig instrument dat voor een belangrijk deel helpt om te voldoen aan de wettelijke meldingsplicht. Kopers hebben trouwens ook een onderzoekplicht en kunnen daarvoor de bouwtechnische rapportage inzetten als sterk instrument. SEIVDAADVIES keurt het gebouw in kwestie door het van boven tot onder aan een grondige visuele inspectie te onderwerpen. Vervolgens ontvangt u snel en in begrijpelijke taal een officieel verslag van de bouwkundige kwaliteit met daarin ook een indicatie van te verwachten onderhoudskosten.

Dankzij SEIVDAADVIES verkrijgt u een waardevolle bouwkundige keuring in Heusden, Drunen, Vlijmen, Elshout en Nieuwkuijk. Via de gegevens op onze contactpagina kunnen geïnteresseerden een keuringsafspraak maken of uitgebreide informatie opvragen.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten