Bouwkundige keuring Gouda
Een bouwkundige keuring in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel legt een onmisbaar fundament voor de zekerheid bij het aankopen of verkopen van een gebouw. SEIVDAADVIES is een gespecialiseerd aanbieder van zo’n bouwkundige keuring in Gouda en omliggende plaatsen. Wij bieden bedrijven en particulieren alle belangrijke keuringen en adviesrapporten op bouwkundig gebied en doen dat als erkende instantie op basis van ruime ervaring en vakkennis.

Bij een bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Gouda inspecteert SEIVDAADVIES de totale bouwtechnische kwaliteit van het bouwkundige object. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar leidingwerk, vloeren, constructie en technische installaties. Op basis van deze inspectie brengen we een deskundig keuringsrapport uit dat toegankelijk geschreven is. Deze rapportage geeft inzicht in de feitelijke kwaliteit van het gebouw, de mogelijke gebreken, en het bevat een indicatie van kosten. De aanwezigheid van bijvoorbeeld asbest heeft een zwaarwegend gevolg voor de nieuwe gebruiker en het is daarom belangrijk dat dit soort zaken bekend is bij de verkoop.

Wij brengen altijd een scherpe offerte uit en leveren in ruil daarvoor erg bruikbare informtie en dus meerwaarde bij uitvoering van de bouwkundige keuring in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel.

Neem als u geïnteresseerd bent contact op voor een waardevolle keuringsafspraak.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten