Bouwkundige keuring Gorinchem
Een bouwkundige keuring in Gorinchem, Woudrichem, Werkendam,Geldermalsen of Zaltbommel biedt zekerheid aan de mensen die een gebouw willen aankopen of verkopen. SEIVDAADVIES voert zo’n bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Gorinchem graag uit en kan ook andere bouwtechnische keuringen verrichten. SEIVDAADVIES werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren en kan alle gewenste keuringen en adviesrapporten op bouwkundig gebied verzorgen.

Het eerste deel van een bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Gorinchem bestaat uit een uitgebreide visuele inspectie op locatie om aan de hand van een groot aantal vaststaande criteria de bouwtechnische kwaliteit vast te stellen. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar dakconstructie, schilderwerk, plafonds en alle technische installaties. Daarna volgt het tweede en meer tastbare gedeelte van de keuring: een deskundig keuringsrapport dat in begrijpelijk taal is uitgewerkt en bijvoorbeeld voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Het verschaft op detailniveau inzicht in de feitelijke kwaliteit van het gebouw, de mogelijke bouwkundige tekortkomingen op korte en lange termijn, en bevat verder een indicatie van de toekomstige onderhoudskosten.

Maak als u geïnteresseerd bent gerust een afspraak voor uw bouwkundige keuring in Gorinchem, Woudrichem, Werkendam, Geldermalsen of Zaltbommel, dat kan via de contactgegevens. SEIVDAADVIES is u graag van dienst en kan indien gewenst ook eerst een passende offerte maken.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten