Bouwkundige keuring Dordrecht
Een bouwkundige keuring in Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Papendrecht of Zwijndrecht draagt in belangrijke mate bij aan de rust en zekerheid bij het aankopen of verkopen van gebouwen.
SEIVDAADVIES is een gespecialiseerd adviseur van zo’n bouwkundige keuring in Dordrecht en omgeving. Wij leveren bedrijven en particulieren alle belangrijke keuringen op bouwkundig gebied en doen dat als volledig erkende instantie op basis van veel ervaring en expertise.

Bij een bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Dordrecht inspecteert SEIVDAADVIES de complete bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand. Daarbij wordt onder andere gekeken naar vloeren, kozijnen, leidingwerk, ventilatie en technische installaties. Op basis van die inspectie brengen we een deskundig rapport uit dat geschreven is in begrijpelijke taal. Dit rapport geeft inzicht in de feitelijke kwaliteit van het gebouw, de eventuele gebreken, en het geeft een indicatie over toekomstige onderhoudskosten. De aanwezigheid van bijvoorbeeld asbest of loden leidingen kunnen een zwaarwegend effect hebben voor de nieuwe gebruiker van het gebouw en het is daarom belangrijk dat dit soort zaken bekend zijn bij de verkoop.
Wij kunnen altijd een scherpe offerte uitbrengen en leveren daarvoor waardevolle informatie zodat er altijd sprake is van meerwaarde bij uitvoering van de bouwkundige keuring in Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Papendrecht of Zwijndrecht.

Neem gerust contact op voor de doorslaggevende keuringsafspraak.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten