Bouwkundige keuring Boxtel
Een bouwkundige keuring in Boxtel, Liempde, Esch, Haaren of Cromvoirt draagt in belangrijke mate bij aan de duidelijkheid en zekerheid bij het aankopen of verkopen van een gebouw. SEIVDAADVIES is een gespecialiseerd aanbieder van zo’n bouwkundige keuring in Boxtel en de regio. Wij bieden bedrijven en particulieren alle belangrijke keuringen op bouwkundig gebied en doen dat als volledig erkende instantie op basis van ruime ervaring.

Bij een bouwkundige inspectie in bijvoorbeeld Boxtel keurt SEIVDAADVIES de totale bouwtechnische staat van het gebouw. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar kozijnen, leidingwerk, vloeren, ventilatie en technische installaties. Op basis van de nauwkeurige bouwkundige inspectie brengen we een keuringsrapport uit dat geschreven is in begrijpelijke taal. Deze rapportage geeft inzicht in de feitelijke kwaliteit van het gebouw, de eventuele gebreken, en het geeft een indicatie over toekomstige onderhoudskosten. De aanwezigheid van bijvoorbeeld loden leidingen of asbest hebben een zwaarwegend gevolg voor de nieuwe gebruiker en het is daarom belangrijk dat dit soort zaken bekend zijn bij de verkoop.

Wij brengen altijd een scherpe offerte uit en leveren daarvoor erg bruikbare informatie waardoor er altijd sprake is van meerwaarde bij uitvoering van de bouwkundige keuring in Boxtel, Liempde, Esch, Haaren of Cromvoirt. Neem gerust contact op voor een waardevolle keuringsafspraak.
Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacten